Ultra Bonus Unlocked

Afgelopen stonden er een hoop uitdagingen en bijbehorende events op het programma. Doordat we alle uitdagingen met vlag en wimpel hebben gehaald, is de speciale Ultra Bonus vrijgespeeld. Niantic heeft richting het einde van het stardust event onthuld wat de Ultra Bonus precies inhield en deze is als volgt samen te vatten:

 

  • De Legendarische Vogels Articuno, Zapdos en Moltres komen terug in 5* raids vanaf 13-09 t/m 20-09. Net zoals tijdens de eventdagen afgelopen zomer kan je mogelijk een shiny variant vangen van deze Pokémon tijdens een raid.
  • De Legendarische Pokémon Mewtwo, die normaal alleen via het EX-Raidsysteem beschikbaar was, zal vanaf 20-09 t/m 23-10 beschikbaar zijn in normale 5* raids. Hiervan is niet bekend gemaakt of de shiny variant beschikbaar zal zijn, maar hoogstwaarschijnlijk zal dit niet het geval zijn.
  • Farfetch'd, Tauros, Mr Mime en Kangaskhan zullen verkrijgbaar zijn via de speciale 7 km eieren (die je kan krijgen uit cadeau's van vrienden). Officiele data zijn niet bekend gemaakt, maar de Japanse Pokémon GO site meldt dat ze vanaf 13-09 beschikbaar zullen zijn tot eind september.
  • Vanaf 13 september tot eind september zullen de Kanto Pokémon (Gen 1) meer spawnen in het wild

 

Heel de Ultra Bonus is gericht op Generatie 1. Zorg er dus voor dat je je Pokédex compleet krijgt tijdens dit event, want uit het verleden is gebleken dat er meestal kort na zulke events een nieuwe generatie gelanceerd wordt. 

Kan je niet wachten tot de nieuwe raidbosses er zijn? Of kijk je uit naar de regionals uit de 7 km eieren? Klik hier om de timers te zien die aftellen tot het event.