Deoxys als EX-Raidboss

Nu Mewtwo te vangen is als een normale legendarische Raidboss, is het tijd voor een nieuwe EX-Raidboss. Vanaf Oktober zal de mythische Pokémon Deoxys beschikbaar zijn in het EX-Raidsysteem. Deze Pokémon uit de derde generatie heeft oorspronkelijk 4 verschillende vormen: Normal, Attack, Defence en Speed. Op dit moment is alleen de Normal vorm beschikbaar, maar de andere 3 vormen zijn al wel gevonden in de data van het spel, dus dat kan niet lang duren.

 

Het EX-systeem heeft bovendien een upgrade gekregen. Vanaf nu is het mogelijk om een ultra of best friend uit te nodigen voor een EX-Raid, als je zelf een EX-Raidpass hebt ontvangen. Let wel op: het systeem bevat nog veel bugs. Het is op dit moment niet mogelijk om meer dan 2 passen te krijgen en de gyms zijn niet gesloten voor normale raids, zoals voorheen. Mocht je toch gaan raiden op een gym waar je een pass hebt gekregen, dan zal dit er toe leiden dat je EX-pass ingetrokken wordt en niet meer kan deelnemen. Dus niet raiden op een gym waarvoor je een EX-Raidpass ontvangen hebt!

 

Heb je een EX-Raidpass gekregen en wil je graag kijken welke counters nuttig zijn tegen Deoxys? Klik dan hier voor ons overzicht.

Maak jouw eigen website met JouwWeb